A&D Pharma – Dr. Max Group se solidarizează cu inițiativa Crucii Roșii Române de a susține populația civilă ucraineană și donează 150.000 euro care vor fi distribuiți în funcție de nevoile cele mai urgente, de la provizii medicale necesare spitalelor din Ucraina, până la produse de bază.

Demersul umanitar face parte dintr-o inițiativă lansată la nivel de companie și își propune să sprijine în timp real eforturile Crucii Roșii Române, printr-un efort consolidat.

“Este o criză umanitară și acum e important să fim alături de oameni. Cei prinși în mijlocul acestor evenimente au nevoie să fie sprijiniți și protejați. Grija față de oameni este principala misiune a brandului Dr. Max și de aceea sprijinim inițiativa Crucii Roșii Române de a susține populația civilă ucraineană ” – Cezar Zaharia, CEO A&D Pharma – Dr. Max Group.

Crucea Roșie colaborează permanent cu autorități și ONG-uri internaționale, prin urmare va adapta cheltuielile în funcție de necesarul stabilit de acestea, pentru a răspunde punctual nevoilor curente.

Suma donată de A&D Pharma – Dr. Max Group va fi distribuită de Crucea Roșie Română, în principal, către achiziționarea de medicamente și produse sanitare, de alimente greu perisabile și alte nevoi urgente.

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor ucraineni afectați de război, Crucea Roșie Română oferă sprijin uman și logistic în spațiile de cazare puse la dispoziție de autoritățile statului, în punctele de triaj și acordă prim ajutor de bază, suport psiho-social și servicii de restabilire a legăturilor de familie.

„În această perioadă de tensiune și neliniște, prioritatea noastră este să ajutăm cetățenii ucraineni care ajung pe teritoriul României, dar și populația ucraineană care a rămas în țară. Oamenii prinși în mijlocul acestor evenimente trebuie sprijiniți și protejați. Viețile lor depind de implicarea oamenilor de bine și a instituțiilor care le pot oferi ajutor. Mulțumim A&D Pharma – Dr. Max Group pentru răspunsul prompt și pentru implicare într-un timp atât de scurt.”, a declarat Ioan-Silviu Lefter, director general Crucea Roșie Română.

Post Views: 934